Molliqaj: 5-6 shokë të Rexhep Selimit më kanë thënë se ai ka “kënduar” në Gjykatë Speciale


Molliqaj: 5-6 shokë të Rexhep Selimit më kanë thënë se ai ka “kënduar” në Gjykatë Speciale.Kreu i AAK-së, Ramush Haradinaj, vite më parë ka thënë se deputeti Rexhep Selimi është intervistuar nga Gjy kata Spe ciale dhe se ka “kënduar”.“Rexhep Selimi ka kënduar para prok urorisë. S’ka kurgjë të ke qe kjo”, kishte dekalruar Haradinaj, duke alu duar se deputeti Selimi ka rrë fyer, është përgjigjur dhe nuk është mbr ojtur në heshtje.

Kështu sonte ka thënë edhe kreu i Partisë Socialdemokrate, Daradan Molliqaj i cili ka pohuar se disa shokë të Selimit ia kanë konfirmuar këtë.“Jo ma pak se 5-6 shokë të tij të lu ftës kanë thënë se Rexhep Selimi ka ‘kënduar’ në Gjyk atën Spe ciale, kjo është dob ësi e tij”, ka deklaruar Molliqaj në TV Dukagjini, shkruan Reporteri.net.