Moderatorja kosovare e thotë hapur: “Kam pasur oferta nga ky deputet i PDK-së


Moderatorja kosovare e thotë hapur: “Kam pasur oferta nga ky deputet”Moderatorja e njohur nga Gilani dhe si miss Kosova 2018, e ka pranuar se ka pasur oferta nga deputeti i PDK-së për të shoqëruar me të së bashku për një natë.Anita tha se oferta ka qenë e madhe por jo per mua edhe e rendesishme.Por unë nuk e kam pranuar, madje ai ma ka ofruar edhe një makinë me vlerë të madhe, por prap e kam refuzuar.

Moderatorja kosovare e thotë hapur: “Kam pasur oferta nga ky deputet”Moderatorja e njohur nga Gilani dhe si miss Kosova 2018, e ka pranuar se ka pasur oferta nga deputeti i PDK-së për të shoqëruar me të së bashku për një natë.Anita tha se oferta ka qenë e madhe por jo per mua edhe e rendesishme.Por unë nuk e kam pranuar, madje ai ma ka ofruar edhe një makinë me vlerë të madhe, por prap e kam refuzuar.