MJERIM! Numër rekord me koronavirus, nuk ndalen dasmat në Kosovë


Numër rekord me koronavirus, nuk ndalen dasmat në Kosovë.Me vendim të institucioneve qeveritare, organizimi i dasmave në ambiente të mbyllura është i ndaluar këtë sezon shkaku i rrethanave të shka ktuara nga pandemía COVID-19.Por duket se në të “ze zë”, organizimet e tilla po vazhdojnë në mënyrë spo radike.Kjo të paktën është lënë të kuptohet nga postimet e fundit të këngëtarit Albi Xhepa.

Ai në InstaStory ka íronízuar me anulimin e dasmave duke shfaqur pamje të shkr epura dje në një prej restoranteve të vendit teksa argëton dasmorët.Eventi në të cilin Xhepa ka performuar nisë në ambient të hapur, ndërpritet më pas nga shiu i rrëm byeshëm i djeshëm dhe vazhdon brenda me një numër të konsiderueshëm pjesëmarrësish.

Ndonëse përflitet se organizime të tilla ka larg syrit të publikut, Xhepa duket të mos jetë fsh ehur dhe gjithçka e ka bërë publike për ndjekësit e tij në rrjet.Ndërkaq, vetëm në 24 orët e fundit janë raportuar mbi 200 ra ste me virusin SARS-CoV-2 dhe spitalet në të gjithë vendin janë të tejmbushura duke trajtuar afro 600 pacíentë.