Mjekja Amerikane Bie Në Sexhde Dhe Zbulon Ilaçin Për Këtë Problem (Video)


Kur ke marramendje, trupi humbet ndjenjën e ekuilibrit, por simptoma të tjera janë dhe të vjellat, lëvizjet anormale të syrit, humbja e dëgjimit etj. Specialistja Carol Foster ka sjell idenë e saj për të trajtuar marramendjen në shtëpi e cila ka pasur shumë sukses në kanalin e saj në YouTube.Ndiqni pamjet duke shtypur poshte ketij shkrimit.

Lëvizja që ajo ka zbuluar se trajton marramendjen është e ngjashme me rënien në sexhde gjatë namazit, praktikë kjo fetare e myslimanëve. Filloni duke qëndruar me kokë poshtë dhe shikoni në tavan. Ndërkohë që po e mbani këtë pozicion, ktheni fytyrën drejt bërrylit tuaj të majtë.

kur ke trullosje ngri kokën në nivelin e shpinës ose ndryshoni shpejt pozicionin tuaj dhe uluni. Ky ushtrim ka marrë një numër të lartë klikimesh dhe aplikohet nga shumë persona. Shikojeni videon e saj në YouTube për më shumë: