Mjeken serbe e “çmend” deklarata e Dua Lipës: Kush është ajo, a e vizatoi ajo vet atë hartë?


Mjeken serbe e “çmend” deklarata e Dua Lipës: Kush është ajo, a e vizatoi ajo vet atë hartë?Epidemiologja dhe zv.drejtoresha e Institutit për Shëndetin Publik Darija Kisiç Tepavçeviq, ka komentuar deklaratën e këngëtares shqiptare me famë botërore Dua Lipa, se “Kosova nuk është Serbi”.“Nëse e kuptoja saktë, është një deklaratë në Twitter e një zonje ose një zonjushe që merret me muzikë dhe ajo shkaktoi kaq shumë zhurmë dhe prodhoi kaq shumë komente dhe diskutime, dhe pastaj pyes veten nëse fjala e të gjithëve ka fuqi …”, deklaroi Kisiç Tepavçeviq.

“Nëse e kuptoja saktë, është një deklaratë në Twitter e një zonje ose një zonjushe që merret me muzikë dhe ajo shkaktoi kaq shumë zhurmë dhe prodhoi kaq shumë komente dhe diskutime, dhe pastaj pyes veten nëse fjala e të gjithëve ka fuqi …”, deklaroi Kisiç Tepavçeviq.“Artistët kanë qenë gjithmonë ata që i lidhin njerëzit. Arti është i mrekullueshëm dhe duhet të mbetet i tillë. Kjo është padyshim një përpjekje për politizim. A e vizatoi ajo vetë atë hartë? Dhe se duhet të jetë pak para negociatave në Bruksel”, ka shtuar epidemiologia.