Mirret vendim i ‘Prerë’ dhe mësohet se a do të lejohet mërgata të vij në Kosovë për Vit të Ri


Ministri i shendetesis, Armend Zemaj gjate konferences se sotme tha se do të mirren masa të reja gjatë sezones se dimrit. Zemaj u shpreh se mergata nuk do të lejohet të futet. Në Kosovë, sepse përshkak të tyre po rritet numri në Kosovë me koronavirus andaj mergata derri veres nuk mundët të futet në Kosovë. Hap videon e parapare per 5 seknoda qe do hapet dhe ju do keni mundesi nte shikoni te plote lajmin i cili ka tro.nditur te madhe e te vogel.

Ministri i shendetesis, Armend Zemaj gjate konferences se sotme tha se do të mirren masa të reja gjatë sezones se dimrit. Zemaj u shpreh se mergata nuk do të lejohet të futet. Në Kosovë, sepse përshkak të tyre po rritet numri në Kosovë me koronavirus andaj mergata derri veres nuk mundët të futet në Kosovë. Hap videon e parapare per 5 seknoda qe do hapet dhe ju do keni mundesi nte shikoni te plote lajmin i cili ka tro.nditur te madhe e te vogel.