Ministri Zemaj vjen me një lajm të madh për gjithë qytetarët e Kosovës


Urime na qoftë, ministri Zemaj sapo na dha lajmin e bukur!Ata që po menaxhojnë me situatën në këtë kohë pandemie, u shfaqën sot më të relaksur.Nga Gjakova, Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj, dhe Drejtori i Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike, Naser Ramadani, thanë se virusi është zbutur dhe vendi ka nisur të stabilizohet. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Urime na qoftë, ministri Zemaj sapo na dha lajmin e bukur!Ata që po menaxhojnë me situatën në këtë kohë pandemie, u shfaqën sot më të relaksur.Nga Gjakova, Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj, dhe Drejtori i Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike, Naser Ramadani, thanë se virusi është zbutur dhe vendi ka nisur të stabilizohet. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!