Ministri Zemaj: Populli im i dashur Kosovar, bëhuni gati ja çka po na pret!


Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj ka njoftuar se janë të detyruar të ashpë rsojnë masat, si shkak i situatës aktuale me Covid-19.Shtype rekl amen dhe shiko videon e ketij shkrimi.Sipas tij, ditët e fundit sektori i gastronomisë nuk ka respektuar asnjë nga rekomandimet e institucioneve shëndetësore, për parandalímin e përh apjes së këtij virusi.

Zemaj pas vizitës në Qendrës Klinike Universitare, tha se kanë qenë të vetëdijshëm që pas lírímit të masave do të rrítet numri i ras teve me coronavirus.Shtype rekla dhe shiko videon e ketij shkrimi