Milioneri shqiptarë: “Vajza ime mundë të mártohet me një zézak por kurr me një shqiptarë, pismilet”?


Një milioner me prejardhje shqiptare që jeton në SHBA e që është i njohur si pronar i shumë kazinovo dhe kompanive të ndryshme për prodhimin e lojërave të fatit ka dërguar një porosi shumë të vr.azhd deri tek vajza e tij.Vajza e milionerit shqiptar Edlira edhe pse ka qenë në një lidhje me një shqiptarë ajo është detyruar nga i ati i sajë që ta ndërpret lidhjen me shqiptarin. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Një milioner me prejardhje shqiptare që jeton në SHBA e që është i njohur si pronar i shumë kazinovo dhe kompanive të ndryshme për prodhimin e lojërave të fatit ka dërguar një porosi shumë të vr.azhd deri tek vajza e tij.Vajza e milionerit shqiptar Edlira edhe pse ka qenë në një lidhje me një shqiptarë ajo është detyruar nga i ati i sajë që ta ndërpret lidhjen me shqiptarin. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!