Milioneri Shqiptar nga Gjilani do t’ju “MAHNlTË“ me veturat dhe shtëpinë luksoze (Video)


Milioneri Shqiptar nga Gjilani do t’ju “MAHNlTË“ me veturat dhe shtëpinë luksoze.Ai quhet Skender Shkodra, është nga Gjilani njihet si biznismen i suksesshëm i cili jeton ne Zvicër.Njihuni me Skender Shkodra nga Gjilani një biznismen i suksesshëm i cili jeton në Zvicërr që ka filluar të merret me imobile dhe është bër multimilioner dhe ku vlera e makinave të tij arrinë shumën e mbi 3.5 milion franga Zvicrrane.

Milioneri Shqiptar nga Gjilani do t’ju “MAHNlTË“ me veturat dhe shtëpinë luksoze.Ai quhet Skender Shkodra, është nga Gjilani njihet si biznismen i suksesshëm i cili jeton ne Zvicër.Njihuni me Skender Shkodra nga Gjilani një biznismen i suksesshëm i cili jeton në Zvicërr që ka filluar të merret me imobile dhe është bër multimilioner dhe ku vlera e makinave të tij arrinë shumën e mbi 3.5 milion franga Zvicrrane.