Miliarderi Shqipëtar: Vajza Ime Mund Të Martohet Me Serb Ose Zezak, Por KURRË Me Shqipëtar ?


Një milioner me prejardhje shqiptare që jeton në SHBA e që është i njohur si pronar i shumë kazinovo dhe kompanive të ndryshme për prodhimin e lojërave të fatit ka dërguar një porosi shumë të vr.azhd deri tek vajza e tij.Vajza e milionerit shqiptar Edlira edhe pse ka qenë në një lidhje me një shqiptarë ajo është detyruar nga i ati i sajë që ta ndërpret lidhjen me shqiptarin. / Ju ftojmë që ta hapni videon për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluziv

Një milioner me prejardhje shqiptare që jeton në SHBA e që është i njohur si pronar i shumë kazinovo dhe kompanive të ndryshme për prodhimin e lojërave të fatit ka dërguar një porosi shumë të vr.azhd deri tek vajza e tij.Vajza e milionerit shqiptar Edlira edhe pse ka qenë në një lidhje me një shqiptarë ajo është detyruar nga i ati i sajë që ta ndërpret lidhjen me shqiptarin. / Ju ftojmë që ta hapni videon për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluziv