Milazim Krasniqi uron djalin e tij Memlin Të udhëheqësh PDKnë realisht është ta prekësh me dorë historinë e këtij shteti


Krasniqi, përmes një postimi në Facebook, ka thënë se “të udhëheqësh PDK-në, realisht është ta prekësh me dorë historinë e këtij shteti, sepse PDK-ja është pjesë substanciale e lirisë dhe e ndërtimit të shtetit tonë”. “Zgjedhja e Memlit për kryetar të Partisë Demokratike të Kosovës, për mua, Ediben dhe gjithë familjen tonë, është një përmbushje e besimit që gjithnjë kemi pasur dhe e kemi në Memlin, si një djalë i mbarë, i suksesshëm, i dashur, i përkushtuar, me vlera të larta njerëzore”, ka shkruar Milazim Krasniqi. “Memli e ka pasur dhe e ka gjithmonë përkrahjen tonë të plotë, në të gjitha projektet, sepse ne e dimë që ai angazhohet vetëm në punë të mira, të mbara e të dobishme, për familjen e për vendin tonë të dashur. Prandaj e ka përkrahjen tonë të plotë edhe në detyrën e tij të re dhe më shumë përgjegjësi”. Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Të udhëheqësh PDK-në, realisht është ta prekësh me dorë historinë e këtij shteti, sepse PDK-ja është pjesë substanciale e lirisë dhe e ndërtimit të shtetit tonë. Ne besojmë se historia e lavdishme e këtij projekti politik dhe oferta e re për kohën që kemi përpara, do t’i prijë Memlit tonë drejt sukseseve të reja”, ka shkruar ai. “Urime, babush! Zoti të ndihmoftë!”, ka shkruar Milazim Krasniqi. Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive