Milaim Zeka: Vetëvendosjes i hupt fara e “flliqt”, o vllazni ata po abuzojnë edhe me familjen Jashari


Milaim Zeka: VV abuzuese e shekullit, po luan me Familjen JashariMilaim Zeka thotë se Vetëvendosja është abuzuese e shekullit me propozimin që Murat Jashari të jetë kryeministër i një qeverie tranzitore.Shkrimi i tij i plotë në Facebook:VV-ja eshte abuzuese e shekullitMe lujte me kete familje, vetem keta dine, munden dhe nuk turperohen!!! / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Milaim Zeka: VV abuzuese e shekullit, po luan me Familjen JashariMilaim Zeka thotë se Vetëvendosja është abuzuese e shekullit me propozimin që Murat Jashari të jetë kryeministër i një qeverie tranzitore.Shkrimi i tij i plotë në Facebook:VV-ja eshte abuzuese e shekullitMe lujte me kete familje, vetem keta dine, munden dhe nuk turperohen!!! / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!