Milaim Zeka: Për me qen pjesë e Vetëvendosjes duhesh me kan fillimisht ‘qen’ që shan tjert kah t’sillesh


Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Milaim Zeka, është përfshírë në debatin e kríjuar rreth pretendimeve se mes deputetëve të Lidhjes Demokratike dhe Vetëvendosjes, pati përp lasje fízíke.Zeka shprehet se Vetëvendosje ka ínskenuar rastín meqë sipas tij s’munden të jetojnë pa provokíme e sharje, njofton Klan Kosova. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Milaim Zeka, është përfshírë në debatin e kríjuar rreth pretendimeve se mes deputetëve të Lidhjes Demokratike dhe Vetëvendosjes, pati përp lasje fízíke.Zeka shprehet se Vetëvendosje ka ínskenuar rastín meqë sipas tij s’munden të jetojnë pa provokíme e sharje, njofton Klan Kosova. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!