Milaim Zeka: Në Speciale 90% e dëshmitarëve janë te Vetvendosjes


“Kur ty të thotë një Prokurori që i kemi 153 dëshmitarë plus 15 që kanë dalë të ri këto dy ditë, unë kam informacion se 90% e dëshmitarëve në Speciale janë shqiptarë, nuk janë serbë”, deklaroi Zeka.

Një prokurore e Zyrës së Prokurorit të Specializuar ka thënë se për rastin e ish-liderëve të UÇK-së janë intervistuar 153 dëshmitarë.“1842 zëra, një pjesë e tyre është në trajtën e deklaratave, 153 dëshmitarë, disa janë të zbardhura dhe janë të transkriptuara. Ju ftojmë të hapni mark.enti.ngun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskl.uzive