Milaim Zeka: Në Kosovë me u veshë bukur je kurvë, me u veshë keq je katundare


Deputeti e Kosovës, Milaim Zeka nga Nisma Socialdemokrate shpesh e kemi dëgjuar teksa flet për kodin moral të shqiptarëve.Zeka gjatë një interviste për media, gjatë fundvitit ka folur pikërisht për kodin moral dhe për besën tek shqiptarët.

Ai thotë se, kodi moral nuk përcaktohet me marrëdhënie sekvsuale, ashtu qysh e përcaktojnë shqiptarët. Hap Pamjet Eks.kluzive pasi ta tejkalosh marketingun