Milaim Zeka: Lejini xhamijat, ndërtoni ‘pufa’ në Prishtinë o njerëz t’knaqemi krejt


Milaim Zeka si zakonisht sipas burimeve të barcashqip.net prap ka bë “shkret”Ish-deputeti i partis Nismia dhe njëherit gazetari Milazim Zeka ka dalur kundër ndërmit të xhamis së madhe në Prishtinë. Zeka tha se kryqyteti është mbushur me xhamia dhe ka mjaftushem, raporton barcashqip.netMadje ai tha se po ndërtoni xhamia, ndërtoni ndonjë puf, ishim knaq të gjithë. /

Milaim Zeka si zakonisht sipas burimeve të barcashqip.net prap ka bë “shkret”Ish-deputeti i partis Nismia dhe njëherit gazetari Milazim Zeka ka dalur kundër ndërmit të xhamis së madhe në Prishtinë. Zeka tha se kryqyteti është mbushur me xhamia dhe ka mjaftushem, raporton barcashqip.netMadje ai tha se po ndërtoni xhamia, ndërtoni ndonjë puf, ishim knaq të gjithë. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!