Milaim Zeka: Këta të Vetëvendosje s’mundet me jetu pa shárje e provokíme


Milaim Zeka: Këta të Vetëvendosje s’mundet me jetu pa shárje e provokíme.Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Milaim Zeka, është përfshírë në debatin e kríjuar rreth pretendimeve se mes deputetëve të Lidhjes Demokratike dhe Vetëvendosjes, pati përp lasje fízíke.

Zeka shprehet se Vetëvendosje ka ínskenuar rastín meqë sipas tij s’munden të jetojnë pa provokíme e sharje, njofton Klan Kosova.”Rreth íncídentit në Parlamentin e KosovësLëvizja Vetëvendosje, nuk mundet me jetu pa íncídente, pa provokíme, pa sh arje, pa fye rje, e sidomos pa ínskeníme të íncídenteve ja postimi tij: