Milaim Zeka: ‘100 vjet Serbia naj q.. nanën, kurse Albini me politikanët tjer tash edhe babën’?


Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Milaim Zeka, në një artikull në fcb, foli për të metat e politikës dhe politikanëve në Kosovë. Sipas Zekës, shumica dërrmuese e njerëzve tanë në politikë, aq shumë e kanë betonuar budallakun, sa qe yndyrën mbi këtë, e konsiderojnë mençuri , e konsiderojnë.]]

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Milaim Zeka, në një artikull në fcb, foli për të metat e politikës dhe politikanëve në Kosovë. Sipas Zekës, shumica dërrmuese e njerëzve tanë në politikë, aq shumë e kanë betonuar budallakun, sa qe yndyrën mbi këtë, e konsiderojnë mençuri , e konsiderojnë.