Mihrija shfaqet me frizurë ‘gjigante’, do të befasoheni me pamjen e saj, ja dhe..!


Mihrije Braha është këngëtarja shumë e njohur kosovare.Ajo dhe burri i saj, Naimi janë shumë aktivë në skenën muzikore shqiptare, Mihrija është shumë e përfolur sidomos për paraqitjet e saj në veshje.Në foton e fundit ajo është shfaqur me një frizurë shumë ‘gjigante’ja ky monet qe nuk ben te ju ik kursesi me posht

Mihrije Braha është këngëtarja shumë e njohur kosovare.Ajo dhe burri i saj, Naimi janë shumë aktivë në skenën muzikore shqiptare, Mihrija është shumë e përfolur sidomos për paraqitjet e saj në veshje.Në foton e fundit ajo është shfaqur me një frizurë shumë ‘gjigante’ja ky monet qe nuk ben te ju ik kursesi me posht