Miftari: O Hashim ti kurrë s’ke qenë UÇK, pozitën e arrite me tradhti


Miftari: O Hashim ti kurrë s’ke qenë UÇK, pozitën e arrite me tradhtiIsh-eprori i lartë i UÇK-së, Policisë dhe ish agjenti i SHIK-ut, Naim Miftari përsëri ka ak uzuar presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi që kurrë nuk ka qenë në UÇK.

Miftari përmes një postimi në Facebook, shprehet se Thaçi s’ka qenë kurrë UÇK dhe se atë pozitë që e ka pasur e ka arritur me tradhti.Miftari ak uzon tutje Thaçin se është armiku më i madh i UÇK-së duke e tradhtuar deri në palcë.Ai shton se Thaçi e pë rçau lu ftën dhe e çarmatosi UÇK-në.Për më shumë, lexojeni postimin e plotë: