Mesazhi prekés i infermieres: Jemi të gjunjëzuar. Ju lutem na ndihmoni, rrini në shtëpi!


Mesazhi prekés i infermieres: Jemi të gjunjëzuar. Ju lutem na ndihmoni, rrini në shtëpi!Shirley Watts, është një infermiere e sallës së operacionit në një spital në Basildon, në Britani të Madhe. Ajo postoi një video në rrjete sociale, pasi përfundoi turnin e gjatë dhe të vësh tirë, duke u kujdesur për njerëz që ishin ínfektuar nga koronavirus.

Me lot në sy, infermierja thotë se tashmë janë të gjunj ëzuar para koronavirusit. Por po bëjnë më të mirën e tyre. Dhe ne e dimë që po. Mjekët, infermierët në të gjithë botën, po bëjnë më të mirën që është në duart e tyre për të shpë tuar qindra-mijëra jetë çdo ditë, nga kth etrat e koronavirusit.