Merkel gëzon botën me lajmin që dha


Kancelarja gjermane, Angela Merkel thotë se deri tani Gjermania e ka kaluar testin e korronaviirusit.Por, ajo shtoi se nevojitet ende shumë punë për të fr enuar përhapjen e pa ndemis.“Deri tani e kemi kaluar këtë t est mjaft mirë. Pjesa më e madhe e qytetarëve në vendin tonë kanë vepruar me kujd es, arsye dhe përgjegjësi ndaj të tjerëve. Do e kalojme te gjithe bashke dhe pak duhet te presim”, theksoi Merkel.

Kancelarja gjermane, Angela Merkel thotë se deri tani Gjermania e ka kaluar testin e korronaviirusit.Por, ajo shtoi se nevojitet ende shumë punë për të fr enuar përhapjen e pa ndemis.“Deri tani e kemi kaluar këtë t est mjaft mirë. Pjesa më e madhe e qytetarëve në vendin tonë kanë vepruar me kujd es, arsye dhe përgjegjësi ndaj të tjerëve. Do e kalojme te gjithe bashke dhe pak duhet te presim”, theksoi Merkel.