Merkel e jep një njoftim të madh për shqiptarët


Kancelarja gjermane, Angela Merkel eshte prej politikaneve me te preferuara te popullit shqiptar, per shkak te mbe shtetjes se saj te vazhdueshme per Kosoven dhe pro cesin e liberalizimit te vizave per qytetaret e saj. Merkel se fundmi e ka dhene nje l’ajm te madh ku ka treguar se liberalizimi i vizave per qytetaret e Kosoves do te ndodh se shpejtiKancelarja gjermane, Angela Merkel eshte prej politikaneve me te preferuara te popullit shqiptar, per shkak te mbe shtetjes se saj te vazhdueshme per Kosoven dhe pro cesin e liberalizimit te vizave per qytetaret e saj. Merkel se fundmi e ka dhene nje l’ajm te madh ku ka treguar se liberalizimi i vizave per qytetaret e Kosoves do te ndodh se shpejti