Merkel “dridhë“ Serbin e Vuçiqin, Kosova asht aleat i yni keni kujdes me shqiptaret


Merkel “dridhë“ Serbin e Vuçiqin, ju nuk guxoni ti prekni më shqiptarët e Kosovës ata janë në tokën e tyre. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, i cili ndodhet për vizitë në Gjermani, pas takimit me kancelarin Angela Merkel tha se “i kuptova mesazhet” dhe se do të punojë për zgjidhjen e problemit të Kosovës, e citojnë atë mediat e Beogradit.

Angela Merkel pas bisedës me Vuçiqin tha se shqiptarët e kosovës jan vendas në tokën e tyre. Prandaj pjesërisht u morëm me çështjen, zgjidhjet me marrëveshje për Kosovën”. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë: