Mërgimtarit Nga Kosova I Thyhet Vetura Dhe I Vidhen Gjërat Me Vlerë


Mërgimtarit nga Kosova i thyhet vetura dhe i vidhen gjërat me vlerë.Një mërgimtar e ka pësuar keq në Deçan, ku hajnat i kanë thyer veturën dhe i kanë vjedhur çantat, në të cilat besohet se ka pasur të holla dhe sende të tjera me vlerë.Në grupin ‘Marakli t’kerreve’ një anëtar ka publikuar fotografi të veturës së tij, ku aty shihet se xhami i prapem i saj është thyer me dh unë.Anëtari që ka publikuar fotografitë ka thënë se rasti ka ndodhur në Deçan dhe se brenda saj kanë qenë çanta të krahut, e që ka pas

Mërgimtarit nga Kosova i thyhet vetura dhe i vidhen gjërat me vlerë.Një mërgimtar e ka pësuar keq në Deçan, ku hajnat i kanë thyer veturën dhe i kanë vjedhur çantat, në të cilat besohet se ka pasur të holla dhe sende të tjera me vlerë.Në grupin ‘Marakli t’kerreve’ një anëtar ka publikuar fotografi të veturës së tij, ku aty shihet se xhami i prapem i saj është thyer me dh unë.Anëtari që ka publikuar fotografitë ka thënë se rasti ka ndodhur në Deçan dhe se brenda saj kanë qenë çanta të krahut, e që ka pas