Mërgimtari erdhi në pushime në Kosovë, Por kjo çka i ndodhi është e turpshme!


Mërgimtari erdhi në pushime në Kosovë, Por kjo çka i ndodhi është e turpshme!Një mërgimtar e ka pësuar keq në Deçan, ku hajnat i kanë thyer veturën dhe i kanë vjedhur çantat, në të cilat besohet se ka pasur të holla dhe sende të tjera me vlerë, shkruan Gazeta Metro.Në grupin ‘Marakli t’kerreve’ një anëtar ka publikuar fotografi të veturës së tij, ku aty shihet se xhami i prapem i saj është thyer me dh unë.

Anëtari që ka publikuar fotografitë ka thënë se rasti ka ndodhur në Deçan dhe se brenda saj kanë qenë çanta të krahut, e që ka pasur gjëra me vlerë në to.Më poshtë keni disa nga fotografitë e publikuar nga vet personi