Memli Krasniqi Thote Qe Do Ta Vazhdojne Rrugen E Kadri Veselit Dhe Hashim Thaçit


Memli Krasniqi është zgjedhur kryetar i Partisë Demokratike të Kosovës.Krasniqi ishte i vetmi nga PDK-ja i cili kishte shpallur kandidaturën për të marrë drejtimin e partisë, në Konventën e jash.tëzak.onshme zgjedhore të PDK-së.Para delegatëve, Krasniqi ka thënë se PDK-ja si parti kurrë nuk ka qenë më e god.i.tur se sot, derisa është zotuar se do të punojë për ta rikthyer këtë parti në vendin e parë.Ai thotë se do të ketë shumë sfi.da dhe pen.gesa, por me ene.rgjin.ë që kanë do t’ia dalin që t’i tejkalojnë të gjitha. Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

“Nuk kam fjalë që t’ua shpreh ndjenjën e falënderimit dhe përg.jegjë.sisë që kam ndaj jush ku ju sapo më mveshet me besimin që ua kërkova për të vazhduar rrugëtimin tonë të përbashkët për të shkuar në rrugën e dy liderëve tonë, Hashim Thaçi e Kadri Veseli.Dua t’ua shpërblej me punë e më përkushtim të pandalshëm. Do të kemi shumë sf.ida e peng.esa dhe jam i sigurt që nuk do të jetë fare e lehtë, por unë e njoh vullnetin e partisë sonë, dhe duke bazuar në këtë ene.rg.ji të pashtershme do të ia dalim Na prift e mbara”, tha Memli Krasniqi. Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive