Memli Krasniqi: Albini ska pas guxim të jetë ushtar i UÇK-së!


Albin Kurti nuk ka pasë guximin që të jetë ushtar i UCK-së.Të mundohet ta patentojë veten që e respekton atë flamur më shumë se PDK që është pasuese e UCK-së – këtë mund ta besoj dikush, por unë besoj se kjo rrjedh nga kompleksi i inferioritetit”, ka thënë Krasniqi,

njofton Klan Kosova. “Kur është dashtë të japin për Kosovën nuk kanë qenë të gatshëm./ Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive