Memli Krasniqi: Albin Kurti nuk ka më të drejtë të futet në objektin Kuvendit, let shkon në Danimarkë


Nënkryetari i Kuvendit dhe deputeti i PDK-së, Memli Krasniqi, ka folur për situatën politike dhe atë shëndetësore në të cilën ndodhet Kosova.Krasniqi ka thënë se pas rrëzimit të qeverisë në Kuvend, Albin Kurti nuk ka të drejtë të hyjë në atë institucion.
“Ai tashmë nuk është as deputet dhe nuk ka të drejtë të futet në objektin e Kuvendit si kryeministër. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Nënkryetari i Kuvendit dhe deputeti i PDK-së, Memli Krasniqi, ka folur për situatën politike dhe atë shëndetësore në të cilën ndodhet Kosova.Krasniqi ka thënë se pas rrëzimit të qeverisë në Kuvend, Albin Kurti nuk ka të drejtë të hyjë në atë institucion.“Ai tashmë nuk është as deputet dhe nuk ka të drejtë të futet në objektin e Kuvendit si kryeministër. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!