Melihatja: Sa të jem gjallë un ajo Xhami KURR nuk do të ndërtohet


Ish deputetja e LDK-së, Melihate Tërmkolli, ka thënë se Kosova është vendi me më së shumti xhami në botë krahasuar me numrin e popullsisë, por për politikanët nuk ka mjaftueshëm xhami, përcjell Bota sot.Përmes një shkrimi, ai ka thënë se këta “politikanë” po i konfirmojnë popullit tonë dhe krejt botës se jemi edhe më keq se që ka propaganduar Serbia kundër shqiptarëve për më tepër se një shekull.Ajo ka thënë se është kohë e zuzarëve, jo e atdhetarëve!

Ish deputetja e LDK-së, Melihate Tërmkolli, ka thënë se Kosova është vendi me më së shumti xhami në botë krahasuar me numrin e popullsisë, por për politikanët nuk ka mjaftueshëm xhami, përcjell Bota sot.Përmes një shkrimi, ai ka thënë se këta “politikanë” po i konfirmojnë popullit tonë dhe krejt botës se jemi edhe më keq se që ka propaganduar Serbia kundër shqiptarëve për më tepër se një shekull.Ajo ka thënë se është kohë e zuzarëve, jo e atdhetarëve!