Mediumet Serbe: URIME, Thaçi nuk do të del i gj’allë nga Haga!


Mediumet Serbe: URIME, Thaçi nuk do të del i gj’allë nga Haga!Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, është duke vazhduar intervistimin e tij në Hagë.Mediumi serb “Alo.rs”, raporton se presidenti i Kosovës , Hashim Thaçi, është ende në ndërtesën e Dhomave të specializuara i Prokurorisë Speciale në Hagë, ku është duke u marre në pyetje lidhur me ak takuzën që e ak uzon atë për kr ime lu fte të kryera në Kosove dhe mendojmë se ai do të dë nohet edhe nuk do të del i gj allë nga aty.

Mediumi serb “Alo.rs”, raporton se presidenti i Kosovës , Hashim Thaçi, është ende në ndërtesën e Dhomave të specializuara i Prokurorisë Speciale në Hagë, ku është duke u marre në pyetje lidhur me ak takuzën që e ak uzon atë për kr ime lu fte të kryera në Kosove dhe mendojmë se ai do të dë nohet edhe nuk do të del i gj allë nga aty.