Me rrudha dhe e plakur, ‘Nermin’ nuk njihet më


Selin Demiratar është aktorja që me rolin e saj të Nerminit dikur fitoi shumë simpati në publikun shqiptar.Aktorja ishte edhe Miss Turkey dhe ndër vite cilësohej prej femrave më të bukura turke, ‘Nermin’ duket se është plakur shumë edhe pse numëron 35 vite. Ja si po dukej ajo sot.

Selin Demiratar është aktorja që me rolin e saj të Nerminit dikur fitoi shumë simpati në publikun shqiptar.Aktorja ishte edhe Miss Turkey dhe ndër vite cilësohej prej femrave më të bukura turke, ‘Nermin’ duket se është plakur shumë edhe pse numëron 35 vite. Ja si po dukej ajo sot.