Me 2 Në ntor të gjithë qytetarët e kësaj moshe që kan llogari bankare do marrin 130 Eur ndihmë nga shteti


vSyla tha se shteti duhet të shqyrtojë mundësinë për lëshimin e triskave për qytetarët në vlerë prej 100 eurosh. Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës Gazmend Syla, ka bërë një propozim për rimëkëmbjen e gastronomisë.Shteti duhet të shqyrtojë mundësinë që të gjej një zgjidhje, e një prej masave do ishte lëshimi i triskave, deri në 100 euro për familje. / Nese Deshironi qe ta ndigjeni lajmin e plote ./Ju ftojme qe ta hapni videon per 5 sekonda dhe shfaqet lajmi

Syla tha se shteti duhet të shqyrtojë mundësinë për lëshimin e triskave për qytetarët në vlerë prej 100 eurosh. Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës Gazmend Syla, ka bërë një propozim për rimëkëmbjen e gastronomisë.Shteti duhet të shqyrtojë mundësinë që të gjej një zgjidhje, e një prej masave do ishte lëshimi i triskave, deri në 100 euro për familje. / Nese Deshironi qe ta ndigjeni lajmin e plote ./Ju ftojme qe ta hapni videon per 5 sekonda dhe shfaqet lajmi