Mbesa e Shyhretes do t’ua heq trurin


Elira Martinaj është mbesa e parë e këngëtares Shyhrete Bëhluli.Elira, më nuk është vogëlushja simpatike e dikurshmeJo, ajo tashmë është bukuroshja joshëse me linjat fantastike që po tërheq shumë vëmendje.Elira, deri para pak kohësh e kishte private adresën në Instagram, ndërkaq tani e ka hapur dhe bërë publike, me ç’rast po ndiqet nga shumë njerëz kureshtar.

Elira Martinaj është mbesa e parë e këngëtares Shyhrete Bëhluli.Elira, më nuk është vogëlushja simpatike e dikurshme.Jo, ajo tashmë është bukuroshja joshëse me linjat fantastike që po tërheq shumë vëmendje.Elira, deri para pak kohësh e kishte private adresën në Instagram, ndërkaq tani e ka hapur dhe bërë publike, me ç’rast po ndiqet nga shumë njerëz kureshtar.