Masat e reja: Nga nesër pritet hapja e kopshteve, pishinave dhe zgjatja e orarit të lokaleve


Másat e reja: Nga nesër pritet hapja e kopshteve, pishinave dhe zgjatja e orarit të lokaleve.Qeveria e Kosovës, duke parë rástet e fundit të të prékurve me Covid-19 në vend, ka paralajmëruar se që nga dita e nesërme do të merren mása të reja.

Me gastronomët e pakënaqur e me prindërit që po ankohen në vazhdimësi për mbylljen e kopshteve, duke se qeveria do tu jap një përgjigje nesër.IndeksOnline, mëson se do të ketë hapje të kopshteve si dhe lejimi i lokaleve, kafiterive për të punuar deri në ora 22, apo 23 do të jenë pjesë e vendimit të qeverisë që pritet të hyjë në fuqí nga dita e nesërme.Po ashtu edhe hapja e pishinave do të jetë pjesë e këtyre másave të reja të Qeverisë Hoti.