Marre ju qoftë bre ho rra me nga sht atë e te të rroga mu jore


Përmes një shkrimi në llogarinë e tij sociale, opinionisti Hajrush Behluli ka godítur zyrtarët të cilët në muaj marrin nga gjashtë, shtatë e qe besa deri në dymbëdhjetë rroga, shkruan gazeta “Kosova Sot Online”.Kjo çmenduri, kjo grykësi në zhvatjen e parave nga taksat e vendit më të varfër ne Europë ( me fajin e po këtyre lahperave dhe mentoreve te tyre), ka shkruar Behluli.Përmes një shkrimi në llogarinë e tij sociale, opinionisti Hajrush Behluli ka godítur zyrtarët të cilët në muaj marrin nga gjashtë, shtatë e qe besa deri në dymbëdhjetë rroga, shkruan gazeta “Kosova Sot Online”. Kjo çmenduri, kjo grykësi në zhvatjen e parave nga taksat e vendit më të varfër ne Europë ( me fajin e po këtyre lahperave dhe mentoreve te tyre), ka shkruar Behluli.