Makina të fundit, WC prej floriri, ja si duket shtëpia luksoze e këngëtares së njohur shqiptare


Makina të fundit, WC prej floriri, ja si duket shtëpia luksoze e këngëtares së njohur shqiptare.Këngëtarja e njohur shqiptare Adelina Tahiri dhe partneri i saj janë prindër të një djali me emrin Jon. Këngëtarja gjithmonë ka treguar që bën një jetë luksoze me makina të shtrenjta, aksesorë të ndryshëm dhe rroba të firmave më prestigjoze botërore.

Në rrjetin e saj instagram, këngëtarja bashkëbisedoi me ndjekesit e fansat e saj. Ata ishin të interesuar për shtëpinë dhe ambientet e brendshme dhe këngëtarja pa hezitim iu tregoi disa kënde që nuk i kishte shfaqur ndonjëherë ја dhe vidе0 реr mе tереr hар f0t0n apo v1de0n ne vаzhdim n diqni раmјеn.