Mad hësi apo shp ejtësi, ne se ks ? Ja cfarë preferojnë femrat shq iptare, tregojn pa fije tur pi…(Video)


Ja se cfare preferojne femrat shqiptare tregojn ato ne videon me poshte se cilen e dojne me shume, dhe sigurohuni se i keni dyjat apo njeren qe te ngelet e kenaqur nje femer me ju.Është folur shpesh për madhësinë e p3nisit apo për shpejtësinë se si duhet përdorur ai gjatë s3ksit, por përgjigjen më të saktë mund ta japin femrat.Por a e dini se çfarë mendojnë për madhësinë e p3nisit femrat shqiptare.Por a e dini se çfarë mendojnë për madhësinë e p3nisit femrat shqiptare.

Ja se cfare preferojne femrat shqiptare tregojn ato ne videon me poshte se cilen e dojne me shume, dhe sigurohuni se i keni dyjat apo njeren qe te ngelet e kenaqur nje femer me ju.Është folur shpesh për madhësinë e p3nisit apo për shpejtësinë se si duhet përdorur ai gjatë s3ksit, por përgjigjen më të saktë mund ta japin femrat.Por a e dini se çfarë mendojnë për madhësinë e p3nisit femrat shqiptare.