Ma i Madhi i Vendi: ‘Nuk jap llogari se çka muj me i bo nëse e shoh ni xhandar të Sërbis në Kosovë’


Partia Demokratike e Kosovës ka reaguar pas prezencësn e ushtrisë serbe në territorin e Kosovës, duke thënë se ky veprim i toleruar nga qeveria e Kosovës dhe KFOR është cenim i rëndë i sovrantitetit dhe sigurisë kombëtare, si dhe është kërcënim i hapur ndaj tërësisë territorale dhe sigurisë së qytetarëve të Kosovës. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Partia Demokratike e Kosovës ka reaguar pas prezencësn e ushtrisë serbe në territorin e Kosovës, duke thënë se ky veprim i toleruar nga qeveria e Kosovës dhe KFOR është cenim i rëndë i sovrantitetit dhe sigurisë kombëtare, si dhe është kërcënim i hapur ndaj tërësisë territorale dhe sigurisë së qytetarëve të Kosovës. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!