Lutfi Haziri: Albini kryeministër kurrë sa të jem unë gjallë


Koordinatori kryesor për bisedimet mes LDK-se dhe VV-se Lutfi Haziri, ka thënë për media se Albin Kurti nuk do te behet Kryeministër asnjëherë nëse nuk arrin qe te pajtohet me kushtet e Lidhjes Demokratike te Kosovës dhe se për ketë ka dyshime te mëdha. “Janë duke

kërkuar çka nuk kërkohet, janë duke kërkuar qe te bëhemi patericë e tyre dhe ketë LDK-ja nuk e ka toleruar dhe nuk e toleron asnjëherë”. Ju ftojmë të hapni videon për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive