Lule a je ti ? Nusja e Medës ndryshon komplet stilin e flokëve, kaq bukur po duket më pamjen e re


Luljeta u bë e njohur në publik si bashkëshortja e Medës.Ajo shquhet për paraqitjet e saj gjithmonë të veҫanta, shkruan ORAinfo. Lulja ka shumë ndjekës në Instagram, ku ajo është shumë aktive.Në pamjen e fundit ajo shihet se e ka ndryshuar stilin dhe po duket komplet ndryshe.

Luljeta u bë e njohur në publik si bashkëshortja e Medës.Ajo shquhet për paraqitjet e saj gjithmonë të veҫanta, shkruan ORAinfo. Lulja ka shumë ndjekës në Instagram, ku ajo është shumë aktive.Në pamjen e fundit ajo shihet se e ka ndryshuar stilin dhe po duket komplet ndryshe.