Luana Vjollca Рublikon Foto Pa Të Вrendѕhme, Кomentet E Fansave Janë “Epike”


Moderatorja Luana Vjollca, ka menduar që të ngrejë temperaturat në këto ditë të nxehta vere.Së fundmi ajo ka publikuar një foto në Instagram, duke i lënë të gjithë me “gisht në gojë”.“Make a wish” (thuaj një dëshirë) shkruan ajo krahas fotos sensuale, ku shihet të ketë veshur vetëm një fustan të zi çarë tek kofshët, por pa mbathje, ја dhe vidе0 реr mе tереr hар f0t0n apo v1de0n ne vаzhdim n diqni раmјеn.

Moderatorja Luana Vjollca, ka menduar që të ngrejë temperaturat në këto ditë të nxehta vere.Së fundmi ajo ka publikuar një foto në Instagram, duke i lënë të gjithë me “gisht në gojë”.“Make a wish” (thuaj një dëshirë) shkruan ajo krahas fotos sensuale, ku shihet të ketë veshur vetëm një fustan të zi çarë tek kofshët, por pa mbathje, ја dhe vidе0 реr mе tереr hар f0t0n apo v1de0n ne vаzhdim n diqni раmјеn.