Lladrovci: ‘Thaçi, Veseli edhe Haradinaj po e mbajn shtetin e Kosovës.


Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci tha se Hashim Thaci, Kadri Veseli dhe Ramush Haradinaj e kanë mbajtur shtetin e Kosovës para dhe pas vitit 99. Lladrovci tha se duhet të jemi krenar që i kemi.

‘Po mos të ishte Thaci, Veseli dhe Haradinaj Kosova kurr nuk do të behej shtet i pavarur, fal këtyre Kosova po shkon drejt Europës.’ happeni happsiren e më p00shtme ndiqnii hapsiren e më p00shtme