Lladrovci: “Ata persona që po shkojnë jashtë e pe lojn Kosovën mos t’i thonë vetës shqipëtarë mo?


Kryetari i Drenicës, pjesë e PDK-së, Ramiz Lladrovci ka deklaruar se ato të rinjë apo në përgjithësi shqipëtarët që shkojnë jashtë në vendet europiane, të mos i thonë më vetës se janë shqipëtarë.Lladrovci tha se ata që po shkojnë jashtë nuk janë shqipëtarë dhe se ata po i’a fusin ‘thi.kë’ pas shpine vendit të tyre. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Kryetari i Drenicës, pjesë e PDK-së, Ramiz Lladrovci ka deklaruar se ato të rinjë apo në përgjithësi shqipëtarët që shkojnë jashtë në vendet europiane, të mos i thonë më vetës se janë shqipëtarë.Lladrovci tha se ata që po shkojnë jashtë nuk janë shqipëtarë dhe se ata po i’a fusin ‘thi.kë’ pas shpine vendit të tyre. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!