Lista Serbe për Vjosa Osmanin: Ti moj Vjosa na ndoqe në korridor për t’i dhënë votat për kryetare të Kuvendit


Lista Serbe për Vjosa Osmanin: Ti moj Vjosa na ndoqe në korridor për t’i dhënë votat për kryetare të Kuvendit.Në Kuvendin e Kosovës që nga fillimi i seancës është duke u zhvilluar një debat i ash për mes deputetëve dhe kryeparlamnetares, kryesisht asaj dhe deputeteve të partive tjera. Deputeti i Listës Serbe, Igor Simic i tha Osmanit se ajo i ka ndjekur nëpër koridore për t’i dhënë votat për kryetare të Kuvendit, gjë që e kundërshtoi ashpër kjo e fundit, shkruan Gazeta Metro.

Simic ia rikujtoi Osmanit se ajo është zgjedhur në krye të Kuvendit të Kosovës falë votave të Listës Serbe.“Po ju kujtoj se si në koridoret e kësaj ndërtese më ndiqnit për të t’i dhënë 10 votat për t’u zgjedhur Kryetare e Kuvendit. Atëherë nuk brengoseshit aspak për politikat e Listës Serbe”, iu drejtuar Simic Osmanit.