Lindën Binjakë, Çifti Ua Mban Të Fshehtë Gjyshërve Deri Në Momentin E Fundit/ Do Të Shkreheni Në Lot Kur Të Shihni Si Reaguan Kur I Panë


Një burrë ka gjetur mundësi të surprizojë prindërit e tij edhe këtë kohë pandemie. Gjatë kësaj periudhe, bashkëshortja e tij solli në jetë dy binjakë, vajzë-djalë. Tom Shircliff, u tha prindërve se gruaja e tij lindi vetëm një vajzë, duke mos i treguar për ekzistencën e të birit.

Prej javësh gruaja e tij po qëndronte e shtruar në spital, ndërsa prindërit e Tomit, nuk lejoheshin ta vizitonin për shkak të COVID-19. Gjyshja e gjyshi, kanë mbetur të befasuar kur mësuan këtë lajm dhe janë parë tepër të lumtur.Është foshnje e vërtetë”, dëgjohet duke thënë gjyshja teksa pyete të birin nëse nuk ishte duke bërë ndonjë shaka.