Linda Morina Iu Tregon Metodën Se Ti Të Mbroheni Nga Koronavirusi


Linda Morina është njëri ndër personazhet që me çdo postim ose video të saj shkakton të qeshura pa masë anë e mbanë ku ka shqiptarë.PRIT 5 SEKONDA shtype relamen dhe shiko videon.Të gjithë thuajse kanë dëgjuar për të, kjo pasi që shakatë e Lindës bëjnë bujë të madhe mediatike.Pavarësisht asaj se sa shumë kritikohet e nuk pëlqehet, ajo vazhdon ritmin e humoreve të saja, por edhe ka mjaft që e përcjellin

Linda Morina është njëri ndër personazhet që me çdo postim ose video të saj shkakton të qeshura pa masë anë e mbanë ku ka shqiptarë.PRIT 5 SEKONDA shtype relamen dhe shiko videon.Të gjithë thuajse kanë dëgjuar për të, kjo pasi që shakatë e Lindës bëjnë bujë të madhe mediatike.Pavarësisht asaj se sa shumë kritikohet e nuk pëlqehet, ajo vazhdon ritmin e humoreve të saja, por edhe ka mjaft që e përcjellin