Linda Morina: “Hashimi është burrë shteti, Albini nuk e don Kosovën”


Linda Morina: “Hashimi është burrë shteti, Albini nuk e don Kosovën”Këngëtarja e njohur Linda Morina mbrëm ka qenë e ftuar tek emisioni Kojshia Show, ajo ka komentuar disa prej politikanëve të Kosovës. Linda Morina u shprehse Hashim Thaçi është burrë shteti dhe shumë puntorë, ndërsa Albin Kurti nuk e don Kosovën dhe është dembel, kjo u vërtetua edhe gjatë kohës fundit.

Linda Morina: “Hashimi është burrë shteti, Albini nuk e don Kosovën”Këngëtarja e njohur Linda Morina mbrëm ka qenë e ftuar tek emisioni Kojshia Show, ajo ka komentuar disa prej politikanëve të Kosovës. Linda Morina u shprehse Hashim Thaçi është burrë shteti dhe shumë puntorë, ndërsa Albin Kurti nuk e don Kosovën dhe është dembel, kjo u vërtetua edhe gjatë kohës fundit.