Limaj për heqjen e banerit në Graçanicë: ‘Votuesit e Albinit e kanë largu.’


Kryetari i Nismas, Fatmir Limaj gjatë intervistes së mbëmshme tha se votuesit e Albin Kurtit e kanë larguar banerin e Hashim Thacit dhe Kadri Veselit në Graçanicë dhe jo serbet. Limaj tha: ‘Votuesit e Albinit e kanë bërë atë veprim, ne të gjithë e dijmë të vertëten, nëse do e bente ndonjë serb ndryshe do ishte puna.’ – happeni happsiren e më p00shtme ndiqniii pamjjet e intervistess

Kryetari i Nismas, Fatmir Limaj gjatë intervistes së mbëmshme tha se votuesit e Albin Kurtit e kanë larguar banerin e Hashim Thacit dhe Kadri Veselit në Graçanicë dhe jo serbet. Limaj tha: ‘Votuesit e Albinit e kanë bërë atë veprim, ne të gjithë e dijmë të vertëten, nëse do e bente ndonjë serb ndryshe do ishte puna.’ – happeni happsiren e më p00shtme ndiqniii pamjjet e intervistess